Promovarea Facebook prin reclame platite (ADS)

Alege Succesul cu Campanii Facebook Ads Remarcabile!

Beneficiaza de expertiza noastra si obtine rezultate impresionante cu strategii de publicitate pe Facebook concepute pentru a cuceri piata!

1+
Ani de experienta
in ecommerce
Succesul tau

Cream strategii personalizate pentru audientele tale.

Cu ajutorul unei strategii personalizate ( FUNNEL ) ne asiguram ca reclamele noastre ajung in fata audientei potrivite,

aducem pe site vizitatori relevanti si-i convertim in clienti.

Reclamele aduc vanzari

A apus vremea cand puteai vinde doar din recomandari sau organic fara sa investesti in reclama platita.

De ce sa platesti pentru reclame?

Unul dintre cele mai importante motive pentru care sa faci reclame este ca ADUC VANZARI.

Clientii tai sunt pe Facebook si Instagram. Pentru ca reclamele noastre pot targeta un public foarte nisat, aduc rapid vanzari si ROAS peste asteptari.

Reclamele tale vor fi vazute de milioane de utilizatori. Posibilitatile de scalare sunt nemarginite si afacerea ta va fi foarte profitabila.

De ce sa introduci Facebook Ads in planul tau de Marketing?

Succesul pe Facebook si Instagram incepe cu un plan personalizat, o viziune si o echipa focusata si determinata sa aduca rezultate pozitive pentru afacerea ta.

Vom colabora in stransa legatura cu tine pentru a putea intelege modelul de business, produsele, asteptarile tale si pentru a pune la punct strategia potrivita pentru atingerea tuturor obiectivelor.

Fie ca doresti sa ai mai multe vanzari, sa fii mai cunoscut sau sa iti cresti numarul de clienti pentru serviciile tale, platformele Meta sunt cele mai eficiente din punct de vedere al costului.

Beneficiile pe care le ofera Facebook si Instagram fac din aceste platforme unele dintre cele mai bune canale de promovare pentru business-ul tau.

Ajungi repede in fata unui public ce vrea sa cumpere produsul tau;

Targetare Granulara – Poti segmenta foarte precis publicul caruia i te adresezi;

Platformele Meta au un ROAS excelent, uneori chiar mai bun decat Google Ads;

Ai la dispozitie multiple posibilitati de a crea reclame (Video, Foto, Carusel etc) pentru a transmite cat mai clar beneficiile brandului tau;

Costul per click si conversie inca este redus;

Rezultatele sunt foarte rapide. Chiar si cu un site nou poti avea vanzari in cateva zile;

Ai acces la una dintre cele mai mari audiente din lume;

Ai acces la rapoarte foarte detaliate si iti poti crea usor profilul clientului ideal;

Spre deosebire de SEO si Google Ads cu ajutorul reclamelor pe Facebook si Instagram ajungi la mai multe persoane.

Mai jos am detaliat procesul pe care il vom folosi pentru campaniile tale de promovare.

Facem Campanii de Reclame pe Facebook si Instagram customizate pentru afacerea ta.

1. Intelegerea business-ului

În această etapa, vom afla cat mai multe despre afacerea ta pentru a stabili obiectivele si scopurile promovarii. In aceasta etapa vom face un audit in cazul in care ai deja Business Manager si s-au mai rulat reclame. In cazul in care nu s-au mai facut reclame pentru site-ul tau te vom asista in crearea de Business Manger – Ads Manager – Catalog de produse – Pixel si tot ce mai e necesar pentru a optimiza cat mai bine contul de reclame.

2. Crearea strategiei personalizate

Este foarte important sa avem un funnel (palnie de vanzari) bine pus la punct inainte de a incepe promovarea. In functie de concluziile primei etape vom construi un funnel personalizat pentru afacerea ta, vom stabili bugetele, vom identifica creativele de care dispui si pe care le putem folosi etc

3. Crearea Campaniilor de promovare

In acest punct vom crea reclamele, vom crea postari organice pe Facebook si Instagram, in cazul in care e necesar sa oferim un aspect cat mai profesional paginilor si trecem la cea mai importanta etapa: crearea campaniilor de promovare. Vom realiza campaniile in conformitatea cu strategia elaborata la punctul 2.

4. Monitorizare si Optimizare

Este nevoie sa accesam conturile de publicitate zilnic pentru a optimiza cat mai bine si a avea rezultatele asteptate. Marketingul digital este dinamic si se schimba de la o zi la alta. Optimizarea campaniilor este un proces continuu

5. Scalarea

Din punctul nostru de vedere cea mai frumoasa parte a optimizarii campaniilor de promovare pe Facebook este scalarea. In aceasta etapa, avem campanii stabilizate si tot ce trebuie sa facem este sa crestem vanzarile si sa mentinem costuri scazute pentru achizitie.

Și acum… să trecem la fapte

Ai tot citit aici cuvinte ca Facebook ADS, rata de conversie, strategie, însă ne-am gândit să îți oferim și un caz concret, care să-ți ofere o perspectivă mai clară asupra plusului de valoare pe care îl putem aduce afacerii tale.

De la 0 la 4 MILIOANE de lei pe an...

Brandul din poveste este și astăzi client fidel al serviciilor mele. Am început “procesul de cunoaștere” cu acest business printr-o întâlnire 1 on 1, unde am discutat pe rând despre afacere, dificultățile din acel moment, acțiunile din zona online a brandului și așteptările fiecărei părți.

Primul pas…

a fost AUDITUL contului. Am testat Pixelul (instrument de măsurare pentru Facebook ADS), catalogul de produse și am propus o strategie complexă și variată, pentru canalele de comunicare potrivite domeniului de activitate al afacerii.

Al doilea pas…
a fost acela de creare a campaniilor împreună cu mesajele cheie pentru a identifica punctele trigger ale audienței (consumatorilor) și formatul materialelor de promovare.

Pe lângă Facebook ADS, mi-am folosit cunoștințele de SEO, Google Ads, CRO și E-mail marketing pentru a genera vânzări și a fideliza clienții deja prezenți în portofoliul clientului.

Adițional acestor acțiuni, am venit cu îmbunătățiri asupra shopului online, unde am oferit soluții pentru distribuirea elementelor și a informațiilor pentru un aspect liniar, plăcut și user-friendly.

De atunci și până în prezent clientul meu a ajuns de la 0 la 4 milioane de euro. Fii următorul business care îi ia locul.

Esti gata sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Suntem aici pentru a-ti raspunde la toate intrebarile si nelamuririle. Daca esti in cautarea de profesionisti care sa te ajute cu realizarea si administrarea magazinului online, ai ajuns unde trebuie. Lasa un mesaj si iti vom raspunde in maxim 24 de ore lucratoare.

Campanii de promovare prin funnel-uri de vanzari

Te-ai intrebat vreodata daca toate reclamele pe Facebook pe care le vezi in newsfeed-ul sunt cu adevarat eficiente? Chiar daca de multe ori sunt foarte enevante ele pot face minuni pentru afacerile ce le folosesc. Daca si tu esti proprietarul unei afaceri, ar trebui sa te gandesti la cateva campanii de promovare pe facebook.

Pe langa marketingul prin e-mail, designul web impecabil, SEO si cresterile organice pe retelele sociale, reclamele Facebook sunt importante. Sunt miliarde de oameni care folosesc Facebook in fiecare zi, iar daca plasezi o reclama targetata bine pe platforma, sansele tale de a ajunge la clientii ideal cresc vertiginos. Reclamele sunt o necesitate – astazi, traficul organic pe Facebook fiind aproape inexistent. 

Nota: Sa fie clar. Cand spunem reclame pe facebook nu ne referim la Boost Post. Ne referim la un funnel gandit special pentru afacerea ta.

In cazul in care beneficiile reclamelor Facebook sunt inca vagi pentru tine, hai sa vorbim mai multe despre motivul pentru care trebuie sa investesti in ele. Iata cateva dintre beneficiile reclamelor Facebook pe care trebuie sa le cunosti.