Agentie seo Bucuresti

Pozitiile site-ului tau cresc in

Google

Imbunatateste-ti pozitiile site-ului in Google cu ajutorul unei strategii personalizate.

Acasa/Promovare online
  • Targetare eficienta
Ai mai multa vizibilitate

Optimizarea pentru motoarele de căutare este targetata si centrata pe client. O strategie SEO eficientă va ajuta la afisarea paginilor de pe site-ul tau catre un public relevant si asfel va scadea bounce rate si va creste timpul petrecut pe site.

Deoarece utilizatorul deja este pe google si cauta serviciile sau produse tale va fi mult mai usor de convertit in client.

  • Randament excelent
ROI Impresionant

Atunci când se evaluează canalele de marketing digital, randamentul investitiilor (ROI) este adesea un considerent prioritar, daca nu chiar cel mai important. Desi rezultatele SEO necesita timp, o strategie de inalta calitate ofera in cele din urma un ROI impresionant.

  • Crestere increderea in afacerea ta

Credibilitate

Pozitionarea cat mai sus in rezultatele Google sporeste credibilitatea in randul potentialilor clienti. Google clasifica site-urile web pe baza a zeci de semnale on-page si off-page, cum ar fi continutul creat, viteza site-ului web si capacitatea de utilizare pe mobil. In timp ce majoritatea consumatorilor probabil că nu iau în considerare aceste semnale, utilizatorii se așteaptă ca Google sa ofere mai intai conținut relevant și valoros.

  • Site-ul urca in pozitionari

Afacerea ta creste exponential

Cu ajutorul serviciilor de optimizare SEO oferite de agentia seo Crestem Afaceri, vei vedea o crestere semnificativa in rezultatele Google.

Iata mai jos unii dintre clientii agentiei noastre cu care lucram sau am lucrat:
Mai este SEO relevant?

Una dintre intrebarile care ni se pun foarte des este: „a murit seo”? Raspunsul este unul scurt si direct. Nu. SEO nu a murit si nu va muri prea curand. Unele agentii ar putea spune ca publicitatea platita a invalidat SEO, dar noi nu suntem de acord.

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este modul in care brandurile isi fac site-urile remarcate. Este una dintre cele mai rentabile si scalabile investitii pentru orice buget de marketing online. Acest lucru este mai important ca niciodata.

Exista multe concepții gresite despre SEO. Poate ca ai fost „dezamagit” in trecut; dar o strategie SEO bine gandita este procesul prin care se imbunatateste vizibilitatea site-ului tau in rezultatele Google.

In calitate de agentie de marketing online stim ca acest lucru inseamna totul. Sa ajungi in fata publicului potrivit la momentul potrivit este esential pentru a construi nu doar o afacere de succes, cisi un brand care să fie recunoscut si de încredere. Un brand la care clientii tai se intorc, din nou si din nou…. si din nou.

De ce este SEO atat de important?

Pentru că 90% dintre utilizatorii Google verifica doar prima pagina de rezultate.

Pentru ca este o alta cale prin care publicul tau iti gaseste brandul, se indrăgosteste de ea si devine fidel. Pentru ca pozitionarea cat mai sus in rezultatele cautarilor organice ajuta la construirea increderii si autoritatii.

Pe langa faptul ca vin vizite si vanzari organice, SEO este o modalitate de a arata publicului tau ca brandul este de incredere. Ca este exact ceea ce au nevoie.

Singurul mic impediment ar fi ca eforturile depuse pentru optimizarea SEO nu genereaza rapid rezultate. Rezultatele se vad in decursul a catorva luni, dar acest fapt este si un avantaj deoarece nu toate brandurile sunt dispuse sa acorde timp si buget pentru servicii SEO si putem sa surclasam rapid competitia.

Da, necesita timp pana ajungi pe prima pagina. Dar toate eforturile vor merita deoarece afacerea ta va inflori.

De ce agentia seo Crestem Afaceri?

Pe langa faptul ca facem optimizare SEO de peste 12 ani, avem rezultate excelente pentru clientii nostri si suntem la curent cu tot ce este nou in domeniu, suntem proactivi, raspundem la telefoane nu la tickete, suntem transparenti si cel mai important: ne ghidam dupa motto-ul: „succesul clientilor nostri este si succesul nostru”.

Ce vom face pentru tine:

Alegem impreuna cele mai bune cuvinte cheie

Crestem pozitionarile in rezultatele Google

Monitorizare si optimizare constanta pentru un ROI mai bun

Ajungeți in top si ramaneti acolo cu metode acceptate de Google

Testimoniale

Catalin

CEO Macrea events & reberic.ro

“Suntem foarte multumiti de colaborarea cu agentia Crestem Afaceri pe partea de optimizare seo. Am ajuns pe prima pagina cu mai multe site-uri si afacerea noastra se bazeaza in mare proportie doar pe cautari organice.”

Ioana

CEO Topcat recycle

Hai sa lucram impreuna

Nu mai trebuie sa cauti alta agentie SEO. Suntem aici sa facem treaba buna impreuna.

Completeaza formularul de contact si te contactam in maxim 48 de ore. 

Ce tip de site ai?

Optimizare site intrebari frecvente

Ce este SEO?

SEO reprezinta optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare. Insa aceasta este o definitie foarte scurta atunci cand vorbim despre optimizare site-ului. Aceasta definitie cuprinde atat de putin din tot ceea ce inseamna de fapt optimizarea pentru motoarele de cautare, incat este necesar sa fie oferite mai multe explicatii. Prin serviciile SEO de buna calitate, avem in vedere servicii care implica optimizarea SEO a unui site pentru a-i creste ratingul in rezultatele de cautare. SEO este un domeniu mult mai vast de atat.

Ce este SEO de fapt?

Seo reprezinta o stiinta relativ noua si este o cobinatie dintre diferite domenii mai vechi – scriere creativa, marketing, tehnici de atragere a clientilor. In SEO se va lucra cu continutul unui site si cu modul in care acesta este perceput atat de utilizatori cat si de motorul de cuatare. De foarte multe ori, tehnicile SEO merg cu mult mai departe decat simpla imbunatatire a perceptiei motoarelor de cuatare. Se va lucra la valoare si in special la valoarea adaugata pentru utilizatori si al experienta lor.

Spre exemplu, oricat de frumos ar fi un site, daca acesta se incarca greu, utilizatorii nu vor avea rabdare sa astepte. Sau daca site-ul nu este structurat intuitiv si este extrem de complicat sa gasesti in paginile lui informatiile de care ai nevoie utilizatorii vor pleca. Sa presupunem ca este vorba despre SEO pentru magazinele online, unde produsele valoroase sunt ascunse undeva sub anumite categorii la care nimeni nu are acces simplu. In cazul in care site-ul este greu de navigat, utilizatorul va renunta. Asta demonstreaza cifrele.

Modul de lucru pentru a optimiza un site

In momentul in care o echipa de specialisti SEO ai agentiei noastre incep sa optimizeze un site, ei incep de fapt cu SEO on page si trec ulterior la off page. Specialistii fac planuri de lucru pentru a reuni toate scopurile propuse de SEO cu cele de business ale mai multor departamente din companie. In planul de lucru sunt facute analize cu scopul de a stabili gradul actual de optimizare al site-urilor. Planul acesta contine lucrurile care trebuie sa fie facute atat pe termen scurt cat si pe teren lung. Toate planurile ar trebui sa fie facute pe termen lung si in stricta legatura cu obiectivele celui care detine site-ul.

Ce pret au serviciile de optimizare SEO oferite de firma Crestem Afaceri?

Una dintre cele mai complicate intrebari este cat trebuie sa investesti in SEO. Totul depinde de concurenta. De asemenea costurile sunt influentate si de starea actuala a site-urilor, de modul de optimizare si de cat de optimizabil e site-ul. Nisa influenteaza de asemenea pretul, la fel si volumul de munca necesar pentru optimizare.

Ce este un specialist SEO?

Pe langa imbunatatirea calitatii siteurilor, a popularitatii acestuia si a arhitecturii, SEO ajuta site-ul sa stabileasca o viziune si o directie catre care sa tinda. Un specialist bun este tot timpul in lumea online. Urmareste, masaoara si trage concluzii, face analize si devine tot mai bun in fiecare zi. Un asemenea specialist SEo, devine in timp si un analist de invidiat, mai ales daca se intelege bine cu cifrele sau are studii care tin de afaceri.

Un specialist este cel care optimizeaza pentru rezultate pe termen lung si care te ajuta sa iti alegi bine publicul tint si nisa potrivita. De asemenea, un specialist bun este un bun consultant pentru sfera de digital marketing.

Cum poti ajunge in topul rezultatelor in Google?

Pentru a ajunge in topul rezultatelor pe Google, un site trebuie sa fie optimizat deci sa fie user friendly si SEO friendly. Site-ul trebuie sa aiba cat mai multe mentiuni si un continut de buna calitate. De asemenea, sa dispuna de multe semnale sociale, sa fie de incredere si sa ofere solutii pentru problemele utilizatorilor care ajung pe el. Nu in ultimul rand, site-ul trebuie sa fie interesant si placut entru vizitatori. Ce inseamna asta? Ca site-ul trebuie sa aiba un design bun si o arhitectura buna, culori alese bine si imagini atractive.

Agentie seo din Bucuresti