Creare site de prezentare wordpress

Dezvolta-ti afacerea cu un site unic si eficient

Un site de prezentare bine realizat reprezinta o oportunitate de a-ti consolida imaginea de brand si de a crea o impresie puternica in randul clientilor.

Cu un design atragator si un continut relevant, vei putea sa te diferentiezi de concurenta si sa atragi mai multi clienti si vanzari.

Construim site-uri de prezentare care sa CONVINGA!

Cauti sa lansezi un site nou sau sa iti imbunatatesti designul actual?

Proiectam Site-uri de Prezentare optimizate pentru a creste rata de conversie.

Sustinem afacerile din Romania sa-si lanseze site-urile de prezentare, oferindu-le atat solutii de redesign, cat si strategii de marketing.

Echipa noastra transforma site-uri obisnuite in platforme impresionante.

Iata de ce ne aleg clientii:

Site-uri de prezentare gandite pentru a stimula vanzarile

Un site de prezentare eficient nu inseamna sa alegi intre "design atragator" si "functionalitate".
Dezvoltam site-uri web care transforma vizitatorii in clienti, prin transmiterea clara a mesajului tau.
Avem cunostinte solide in domeniul afacerilor, creativitate si abilitatea de a aborda orice provocare, oferind rezultate prompte.
Suntem o agentie de web design ce iti conecteaza afacerea cu publicul tinta, dandu-i o voce distincta.
Toate acestea sunt imbunatatite prin consultanta profesionala in marketing digital.

Preturi competitive si transparente, fara costuri ascunse.

La agentia noastra de web design, ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate la preturi competitive si transparente. Intelegem importanta unui buget optimizat pentru dezvoltarea afacerii tale si ne straduim sa iti furnizam cele mai bune solutii in functie de nevoile tale financiare.
De la inceputul colaborarii, iti vom prezenta o estimare clara a costurilor implicate in proiectul tau, fara a adauga taxe sau costuri suplimentare neanuntate pe parcurs.
Astfel, poti fi sigur ca investitia in site-ul tau web nu va aduce surprize financiare si te vei putea concentra pe cresterea si prosperarea afacerii tale in mediul online.

Comunicare

Clientii ne aleg datorita suportului si comunicarii excelente oferite pe intreg parcursul procesului de creare a site-ului.
Punem accentul pe mentinerea unui dialog deschis si constructiv cu fiecare client, tinandu-i la curent cu evolutia proiectului si abordand eficient orice intrebari sau preocupari.
De asemenea, ne asiguram ca intelegem corect si ne insusim viziunea si obiectivele clientului, astfel incat sa putem livra un produs final care sa indeplineasca si sa depaseasca asteptarile.
Acest angajament fata de comunicare si suport de calitate ne permite sa construim relatii de incredere cu clientii nostri si sa ne adaptam rapid la orice modificari sau cerinte suplimentare care pot aparea pe parcursul dezvoltarii site-ului.

Abordare personalizata si adaptare la nevoile specifice ale fiecarui client

Suntem constienti ca fiecare afacere este unica, iar site-urile web pe care le dezvoltam trebuie sa reflecte aceasta particularitate. Prin urmare, echipa noastra colaboreaza strans cu clientii pentru a intelege in detaliu obiectivele si viziunea lor, precum si pentru a identifica cele mai bune solutii si strategii in functie de contextul si cerintele specifice ale afacerii lor.
Aceasta abordare personalizata ne permite sa oferim site-uri de prezentarecare sa raspunda cu succes provocarilor pietei si sa se potriveasca in mod armonios cu identitatea si valorile brandului clientului, contribuind astfel la cresterea si consolidarea afacerii in mediul online.

Site-uri de prezentare concepute pentru a impresiona si a atrage clienti

Ne dedicam realizarii site-urilor de prezentare de exceptie, personalizate in functie de specificul si domeniul afacerii tale. Site-urile noastre combina design-ul modern si atractiv cu functionalitatea optima, pentru a oferi vizitatorilor o experienta de navigare placuta si a-ti prezenta afacerea intr-un mod profesionist si convingator.

Fiecare proiect este abordat cu atentie la detaliu, avand in vedere obiectivele si viziunea afacerii tale. 

Implementam solutii SEO initiale si tehnologii avansate pentru a maximiza vizibilitatea site-ului si a atrage un numar cat mai mare de vizitatori potentiali.

Cu ajutorul experientei si expertizei noastre in domeniul web design-ului, site-ul de prezentare realizat de noi va fi nu doar un simplu instrument de promovare, ci un reprezentant virtual al afacerii tale, menit sa genereze rezultate si sa iti consolideze pozitia in piata

Procesul nostru de creare a unui site de prezentare urmareste sase etape principale:

1. PORNIREA PROIECTULUI

Colaboram indeaproape cu tine pentru a stabili scopul si viziunea proiectului, explorand obiectivele tale.
Te asistam in completarea unui brief detaliat, care furnizeaza echipei noastre creative informatiile necesare pentru a modela experienta utilizatorului.
Crearea unui sitemap si identificarea profilului utilizatorului ideal fac parte, de asemenea, din aceasta etapa initiala.

2. ELABORAREA STRATEGIEI

Ne asiguram ca intelegem nevoile tale, analizam concurenta si publicul-tinta. Pe baza acestor informatii, concepem o strategie adecvata pentru a dezvolta un site web care sa atraga atentia si sa indeplineasca toate obiectivele stabilite.

3. ASPECTUL VIZUAL

Dupa ce am definit conceptul, ne focalizam pe etapa de proiectare si design. Adoptam tendintele moderne in materie de design, principiile UI/UX actuale si dorinta de a crea site-uri de prezentare atractive si eficiente. Acordam o importanta deosebita optimizarii ratei de conversie (CRO), pentru a incuraja vizitatorii sa interactioneze si sa se angajeze cu afacerea dumneavoastra.

4. IMPLEMENTAREA

Odata ce design-ul a fost aprobat, incepem dezvoltarea. Reunim toate elementele, redactam codul HTML/CSS, configuram sistemul de gestionare a continutului (CMS), procesam formularele si construim bazele de date. Ne asiguram ca site-ul tau combina estetica, functionalitatea si viteza optima de incarcare.

4. VERIFICAREA

Testam meticulos fiecare proiect pentru a ne asigura ca nu am omis niciun detaliu, cum ar fi o imagine nealiniata, o legatura nefunctionala sau un cuvant incorect. Verificam compatibilitatea cu toate dispozitivele si browserele majore pentru a garanta performanta optima. Ne ocupam de toate detaliile pentru ca site-ul sa functioneze perfect, indiferent de modificarile pe care doresti sa le realizezi.

5. LANSAREA SITE-ULUI

Pentru a lansa site-ul, este necesar mai mult decat transferul codului de pe serverul de dezvoltare pe cel de productie. In aceasta etapa, conectam numele de domeniu la site, efectuam ajustarile finale si adaugam certificatele SSL necesare. Gata! Acum site-ul tau este pregatit.
Trebuie doar sa demarezi campaniile publicitare si sa astepti rezultatele.

Esti gata sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Suntem aici pentru a-ti raspunde la toate intrebarile si nelamuririle. Daca esti in cautarea de profesionisti care sa te ajute cu realizarea si administrarea magazinului online, ai ajuns unde trebuie. Lasa un mesaj si iti vom raspunde in maxim 24 de ore lucratoare.

De ce sunt speciale proiectele realizate de noi

Navigare intuitiva, scalabilitate si strategii de conversie pentru succesul online al afacerii tale.

Design inovator si atractiv

Site-urile noastre de prezentare se disting printr-un design atragator si inovator, adaptat specific nevoilor si stilului fiecarui client. Avem in vedere tendintele actuale si integram elemente vizuale unice care imbina estetica cu functionalitatea.

Navigare intuitiva si structura bine organizata

Ne concentram pe crearea unei structuri clare si usor de inteles pentru utilizatori, astfel incat acestia sa poata gasi rapid informatiile pe care le cauta. Meniurile si sectiunile site-urilor sunt concepute pentru a oferi o navigare placuta si eficienta.

Functionalitati personalizate

Ne diferentiem prin dezvoltarea de functionalitati personalizate pentru site-urile de prezentare, adaptandu-ne astfel nevoilor specifice ale fiecarui client. Fie ca este vorba de un sistem de rezervari online, o galerie foto interactiva sau un formular de contact avansat, ne asiguram ca site-ul va raspunde asteptarilor.

Scalabilitate si flexibilitate

Site-urile pe care le construim sunt proiectate pentru a fi scalabile si flexibile, permitandu-ti sa adaugi sau sa modifici functionalitati pe masura ce afacerea ta creste si se dezvolta

Abordare personalizata si colaborare stransa

Lucram indeaproape cu fiecare client pentru a intelege si a reflecta viziunea acestuia in proiectul site-ului de prezentare. Comunicarea transparenta si implicarea activa a clientului sunt esentiale pentru succesul proiectului.

Strategii de conversie eficiente

Site-urile noastre de prezentare sunt concepute pentru a converti vizitatorii in clienti, punand accent pe elemente care stimuleaza actiunea si interactiunea. Implementam apeluri la actiune puternice, formulare de contact si inscriere, oferte speciale si alte tehnici de marketing care incurajeaza utilizatorii sa se angajeze si sa devina clienti fideli.

1+
Ani de Experienta
Faq

Cele mai frecvente intrebari

Ce este un site de prezentare?

Un site de prezentare este o platforma online care prezinta o afacere, produsele sau serviciile acesteia, oferind informatii esentiale si contact pentru clienti si potentiali clienti.

Ce elemente trebuie sa includa un website de succes?
Cat timp dureaza crearea unui site de prezentare?
Cum pot promova site-ul meu de prezentare?
Nu am domeniu si gazduire. Ce fac?
Care sunt avantajele colaborarii cu CrestemAfaceri.ro pentru crearea unui site de prezentare?